2012. január 18., szerda

Blacksite Xbox 360 Bontatlan - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Tartalom: eredeti szoftver bontatlanul X-Box 360-ra
Platform: Microsoft XBOX360
Mentés helyigénye: minimum 12MB
Felbontás: 720p/1080i/1080p
Hang: Dolby Digital
Korhatár: 16+
Ebben a belső nézetű lövöldözős játékban a Földet fenyegető idegen lényekkel veheted fel a harcot. A történet Irakban kezdődik, ahol a tömegpusztító fegyvereket kereső amerikai katonák, köztük a főhőssel, Aeran Pierce-szel, egy bunkberben idegen lényeket találnak. Három évvel később Pierce-t Nevadába riasztják, ugyanis hasonló helyet állt elő. Itt is felbukkantak az idegenek. Időközben kiderül, hogy nemcsak a földönkívüliek okoznak problémát, hanem az "Újjászületettek" is, genetikailag módosított szuperkatonák, akiket az Egyesült Államok kormánya fejlesztett ki.
Játékosként két tűz közé kerülsz, és amíg fel nincs göngyölítve az ügy, kénytelen leszel harcolni és életben maradni. A BlackSite nem taktikai FPS, sokkal inkább a tradícionális játékmenetet követi. Viszonylag sok sérülést lehet elszenvedni, mielőtt a főhős meghal, ha pedig sikerül fedezékbe bújni, az energia visszatöltődik. A játékban hatféle fegyver használható, de egyszerre csak kettő lehet a játékosnál. Gránátok is bevethetők, ha pedig nincs más megoldás, kézi támadásokkal is leszámolhatsz az idegenekkel.
A harcmezőkön nem egyedül vagy, mindig elkísér két bajtársad is. A társaknak parancsok is adhatók, bizonyos helyekre irányíthatók, vagy kiadhatod nekik, hogy bizonyos pontokat tartsanak tűz alatt. További könnyebbség, hogy a társak nem tudnak meghalni, így ők mindig a segítségedre lesznek. Nem mindegy az sem, milyen a csapat morálja. Ha jó, akkor a többiek eredményesen és lelkesen harcolnak - ha rossz, akkor sokkal kisebb hatásfokkal képesek legyőzni az ellenfeleket. Nemcsak gyalog, de járművekkel is haladhatsz.
Bizonyos helyeken civil autót, katonai terepjárót, egyéb járműveket is vezethetsz, bizonyos pontokon pedig egy helikopter lövésze lehetsz, és onnan szórhatod meg az ellenséget. Az egyes pályák végén hatalmas főellenségek várnak, akiket csak komoly ügyességgel lehet likvidálni. A BlackSite ezen kívül osztott képernyős kétjátékos módot is tartalmaz, így barátoddal együtt küzdheted végig magad az idegenek hordáin.
Bontatlan eredeti celofános termék Európai PAL verzió, a szállítási idő 5-10 munkanap


Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Az aukció vége: 2012-02-03 06:18
. Blacksite Xbox 360 Bontatlan - Jelenlegi ára: 5 999 Ft